Selecteer een pagina

“Bijzondere en comfortabele
woon- en leefomgeving met veel
privacy in de directe nabijheid.”
CONTACT ALLE PROJECTEN

TUURWEIDE TE WIJHE


 

“Bijzonder en betaalbaar wonen in Wijhe”  Bouw van een appartementencomplex en diverse woningen aan de Tuurweide en Molenstraat te Wijhe. De gehele bouw bestaat uit 6 ruime appartementen 17 fraaie woningen. De locatie, voor de 6 royale appartementen en 9 eengezinswoningen, bevindt zich in de bebouwde kom van Wijhe en biedt daarmee een bijzondere en comfortabele woon- en leefomgeving met veel privacy in de directe nabijheid van alle centrumvoorzieningen!

 

 

Alle woonblokken worden gesitueerd aan een woonerf, welke voor motorrijtuigen ontsloten is op de Tuurweide en voor fietsers en voetgangers ook nog eens ontsloten is op de Raalterweg en de Van Nahuijsstraat. Het plan omvat vier hoekwoningen, vijf tussenwoningen en zes appartementen welke verdeeld zijn over drie bouwlagen van ieders twee appartementen.

Digitaal inspiratieboek

Om te ontdekken wat Ruud voor u kunnen betekenen en om te weten te komen wat Ruud bijzonder maakt, adviseren we u het inspiratieboek aan te vragen. Daarin vindt u de mooiste projecten en kunt u tevens inspiratie opdoen.

VRAAG AAN