Selecteer een pagina

“Kinderparadijs te Enschede
een multifunctionele hal
voor divers gebruik mogelijk.”
CONTACT ALLE PROJECTEN

KINDERPARADIJS TE ENSCHEDE

Het Kinderparadijs te Enschede is een multifunctionele hal en is voor divers gebruik mogelijk. De hal kenmerkt zich door eenvoud, is niet te groot en heeft een pracht entree.

De hal is door zijn kenmerken en grootte te gebruiken voor meerdere doeleinden. En ook deze multifunctionele hal is gebouwd door Architect Ruud Winkelhuis. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

De multifunctionele hal wordt momenteel gebruikt door een overdekt speelparadijs Ballorig te Enschede. En is een waar speelparadijs voor kinderen! Kinderen kunnen er binnen spelen door te springen op de megatrampoline, te crossen op het autocircuit of te klimmen op de spannende klimtoestellen!  Daarnaast is er een indoor speeltuin Ballorig Enschede met de EyePlay, kortom het meest interactieve speelparadijs in Nederland.

Digitaal inspiratieboek

Om te ontdekken wat Ruud voor u kunnen betekenen en om te weten te komen wat Ruud bijzonder maakt, adviseren we u het inspiratieboek aan te vragen. Daarin vindt u de mooiste projecten en kunt u tevens inspiratie opdoen.

VRAAG AAN