Selecteer een pagina

“AUDI bedrijfsgebouw
prachtige showroom in combinatie
met functionele werkplaats.”
CONTACT ALLE PROJECTEN

AUTOMATIVE BEDRIJFSGEBOUWEN HOOGEVEEN & VELP

De markante bedrijfshal te Hoogeveen & Velp hebben een prachtige showbouw in combinatie met een functionele werkplaats. Het automative bedrijfshallen hebben een prachtige gevelfasade en hoge dakranden. Door de prachtige gevelpartij vormen de hallen als fraaie showroom

Tegenwoordig wordt de bedrijfshal gebruikt door Zenna; Zenna staat voor Zijm’s Eerste Neutrale Nederlandse Audi-vestiging. Zijm was dan ook de eerste die Audi in een aparte showroom huisvestte en later de eerste van Europa die een stand-alone vestiging voor Audi begon.

 

Het pand in Velp is nog altijd een van de mooiste Audi showrooms van Nederland. Door nooit genoegen te nemen met minder dan het hoogst haalbare, is Zenna geworden wat het is. Ook hoogstaande bedrijfsgebouwen horen in de portefeuille van Ruud Winkelhuis. Meer weten over deze markante bedrijfshal, schroom dan niet om contact op te nemen.

Digitaal inspiratieboek

Om te ontdekken wat Ruud voor u kunnen betekenen en om te weten te komen wat Ruud bijzonder maakt, adviseren we u het inspiratieboek aan te vragen. Daarin vindt u de mooiste projecten en kunt u tevens inspiratie opdoen.

VRAAG AAN